About Iris

iris foto siteMisschien vraag je je af; wie is dat meisje achter TheFashionWay.nl nou? Aangenaam, mijn naam is Iris en ik ben geboren op 30 septemer 1996, wat betekent dat ik nu 16 jaar ben. Wil je meer over mij weten, lees dan snel verder. Nog vragen? Leave a comment!

Ik ben geboren en getogen in Brabant, in de buurt van Den Bosch. Ja, die zachte G hoor je wel terug als ik praat, maar op deze site lees je alles gewoon netjes in ABN, want ook meisjes uit het Noorden van het land zijn hier welkom! Na de zomer ga ik naar 6 vwo en zal ik nog één jaartje voor mijn diploma moeten gaan bikkelen. Daarna wil ik graag naar de universiteit om Communicatie- en Informatiewetenschappen of Communication and Media te gaan studeren. Mijn droom is om later als journalist aan de slag te gaan, bij een krant of een groot modetijdschrift, maar ook fulltime bloggen lijkt me geweldig.

Wat doe ik verder zoal? Mijn weekenden vul ik als groentevrouw bij de plaatselijke supermarkt, maar ik maak ook graag tijd voor een gezellig avondje met vriendinnen of een avondje stappen. Ik ben ook graag creatief bezig: schrijven, collages maken, fotograferen, website’s maken… I love it! Ik hou ook wel van een middagje shoppen en ben als meisje dan ook dol op beauty en fashion, geen wonder dus dat ik al deze passies ben gaan combineren in mijn blog.

Mijn blog is dan ook meteen mijn grootste hobby. Er zit heel wat tijd en liefde in! Na school duik ik meteen achter mijn laptop om de laatste comments en mailtjes te checken en in mijn vakanties probeer ik zoveel mogelijk persevents te bezoeken. De kracht achter mijn blog? Ik heb twee eisen: betaalbaar en draagbaar. Veel meiden drómen van Gucci en Chanel, maar eerlijk is eerlijk, voor de meeste meisjes zijn deze designermerken niet echt bereikbaar en daar komt mijn blog om de hoek. Met mijn blog hoop ik meisjes te laten zien dat je ook als je een budget hebt, er heel leuk en stijlvol uit kan zien. Natuurlijk investeer ik ook wel eens in dure items, maar soms is het dat waard en het is dan ook de kunst om dure items met goedkope items te combineren.

Volgens mij ben ik voor nu wel genoeg aan het woord geweest, wil je meer over mij weten, laat dan een reactie achter of volg gewoon de site. Enjoy!