5 Favoriete series van dit moment

Posted by 18 apr, 2015

Mijn favoriete series van dit momentNetflix is mijn beste vriend, ik kan er uren achter elkaar series op kijken en af en toe eens een filmpje. ‘Echte tv’ kijk ik nog nauwelijks, waarom zou je als je achter elkaar hele series kan kijken? Ik ben een typisch gevalletje ‘bingwatcher‘. Vandaag deel ik mijn vijf favoriete series van dit moment met je, die je uiteraard op Netflix kunt vinden.

New Girl favoriete serie

New Girl
Na de eerste aflevering van New Girl te hebben gezien was ik niet meteen overtuigd, maar toen vriendinnen maar bleven zeuren hoe grappig ze New Girl vonden besloot ik het toch nog een kans te geven. New Girl gaat over Jess, een beetje een maffe, sukkelige, maar vrolijke juf die herstellende is van liefdesverdriet als ze intrekt bij drie vrienden: Nick, Winston en Schmidt. De drie vrienden moeten even wennen aan Jess, maar uiteindelijk groeit een vriendschap vol grappige situaties! Een komische serie: lachbuien gegarandeerd.

Pretty Little Liars favoriete serie

Pretty Little Liars
Wederom een aanrader van mijn vriendinnen, die tijdens de pauzes maar niet uitgepraat raakten over de complottheorieën uit Pretty Little Liars! En ik moet ze gelijk geven: het is de meest spannende en verslavende serie ooit. De serie gaat over vier vriendinnen uit Rosewood: Aria, Emily, Hanna en Spencer. Een jaar nadat hun vriendin Allison verdwijnt ontvangen ze ineens vreemde berichten van de anonieme ‘A’. A weet alles van de meisjes en maakt van hun leven een ware hel. De serie is megaspannend: ik lig letterlijk gillend en trillend te kijken. Mega chill: op Netflix verschijnt elke week een nieuwe aflevering, met slechts één week vertraging op Amerika.

Drop Dead Diva
Ik moet toegeven, dit is niet de beste serie ooit en soms zelfs een tikkeltje oppervlakkig en ongeloofwaardig. Het is echt mijn guilty pleasure. De serie gaat over het aanstormend model Deb Dobkins die omkomt bij een auto ongeluk en terugkeert als mollige, maar mega slimme advocate Jane. Jane blijft maar terugvallen in haar oude leventje als Deb, het is dan ook een hele omschakeling, maar gelukkig heeft ze haar beschermengel. Een komische serie!

Suits

Suits
Suits heb ik afgelopen zomer verslonden, het is echt onwijs spannend. Suits gaat over Mike Ross, een enorme slimmerik die zijn studie niet heeft afgemaakt. Per toeval komt hij terecht bij Harvey Specter, een van de beste advocaten van New York, die besluit hem in te huren als stagiaire. Zo begint Mike’s leven als fraudeur, wat hem in knap lastige posities brengt. Een enorm spannende serie en ook een aanrader om te kijken met je vriend!

Gossip Girl
Wie kent deze serie niet? Gossip Girl is een golden oldie die perfect is voor een marathon! Ik heb nog steeds een beetje ‘liefdesverdriet’ dat de serie is afgelopen na zes seizoenen. Voor wie het nog niet gezien heeft: de serie gaat over een groep tieners uit de Upper East Side in New York, wiens leven beheerst wordt door de sms’jes van de anonieme Gossip Girl die op de hoogte is van alle roddels. Het is wegzwijmelen bij dure Dior handtassen, de romantische acties van Chuck Bass en genieten van vriendinnen Blair en Serena. Oh, de sixpack van Nate Archibald is natuurlijk ook niet verkeerd!

Zoals je merkt ben ik een enorme Netflix fan! De ‘echte tv’ zet ik nauwelijks meer aan, alleen op zondagavond, want Divorce wil ik niet missen! Wat zijn jullie favoriete series?

Categories : Lifestyle
Trackbacks & Pingbacks
Comments
Posted by link indexer at augustus 11, 2016
Posted by website indexer at augustus 11, 2016
Posted by link indexing service at augustus 11, 2016
Posted by instant link indexer at augustus 11, 2016
Posted by website indexing service at augustus 11, 2016

Sorry, the comment form is closed at this time.