Fab Bookcase via Smartphonehoesjes.nl

Posted by 9 jun, 2014

1 smartphonehoesjes fab hoesjeYesssss, ik heb een iPhone 5s! En bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk ook een nieuw telefoonhoesje. Gelukkig was dat niet lastig, want bij Smartphonehoesjes.nl is er een enorm aanbod aan hoesjes in allerlei soorten en maten. Met al die soorten werd kiezen zelfs nog lastig… Uiteindelijk ben ik gegaan voor een bookcase van accessoire merk Fab en natuurlijk laat ik die graag even aan jullie zien!

2 smartphonehoesjes fab hoesje
Het is een mooi zwart hoesje met leuke hartvormige studs aan de voorkant, stoer maar toch ook lief! Het hoesje ziet er netjes uit en is handig in gebruik doordat ‘ie makkelijk sluit met een sterke magneet. Ook is er aan de binnenkant een klein vakje voor een pasje of wat kleingeld, superhandig met stappen of als je even vlug de deur uit gaat. 

3 smartphonehoesjes fab hoesje

Naast dat het een mooi en handig hoesje is, is het hoesje ook nog eens erg stevig, ook heel belangrijk natuurlijk. Zowel de voor- als achterkant van het hoesje zijn gemaakt van stevig kunststof, zodat je telefoon best wel tegen een stootje kan. Pluspunt voor zo’n stuntelkampioen als ik 😉 Klein minpuntje aan het hoesje vind ik dat ‘ie is gemaakt van kunstleer, ik vind echt leer toch altijd net wat mooier. Ik moet er wel bij zeggen dat het wel goed materiaal is dat zeker een tijdje meegaat… maar misschien een verbeterpuntje voor de nieuwe collectie! 4 smartphonehoesjes fab hoesje

Ik ben echt superblij met dit hoesje van Fab! Naast dat ‘ie erg mooi is vind ik het ook gewoon een fijn idee dat mijn telefoon goed beschermd is. Het hoesje is ook nog verkrijgbaar in zalmroze en aqua, die laatste heb ik stiekem ook nog besteld, want je moet toch wat te kiezen hebben 😉 Het hoesje kost bij Smartphonehoesjes.nl €32,95, waar je verder ook terecht kunt voor tablet hoezen!

 

Categories : Lifestyle
Comments

I simply wish to inform you that I am new to blogging and undeniably loved your site. Very likely I am probably to remember your blog post . You really have outstanding article material. Acknowledge it for share-out with us your own domain document

Posted by Blog URL at augustus 26, 2016

It is actually mostly unattainable to come across well-educated readers on this issue, yet somehow you look like you know exactly what you’re revealing! Bless You

Posted by Profile Address at augustus 26, 2016

It’s near not possible to come across well-qualified readers on this niche, and yet you appear like you fully understand the things you’re writing about! Thanks A Lot

Posted by Url Address at augustus 26, 2016

My Partner And I really hope to inform you in which I am certain beginner to writing a blog and pretty much loved your write-up. More than likely I am probably to bookmark your article post . You absolutely have fantastic review topic. Truly Appreciate it for telling with me your url post.

Posted by Continue more at augustus 26, 2016

I really want to advise you that I am new to writing a blog and extremely cherished your website. Likely I am inclined to save your blog post . You really have magnificent article content. Admire it for swapping with us your own blog information

Posted by my url address at augustus 26, 2016

Sorry, the comment form is closed at this time.