New in: Bad en Strand bestelling

Posted by 18 dec, 2013

1 bad en strand headerHet is alweer bijna winter en de temperaturen zakken langzaam omlaag… tijd dus om uren te genieten in een warm bad met een mooi boek, om vervolgens in een fijne badjas een avondje voor de tv te kruipen! Gelukkig is dat voor mij geen probleem, ik heb namelijk een prachtige nieuwe badjas van Room Seven! Van de leuke webshop Bad en Strand mocht ik namelijk iets uitkiezen en na het zien van deze badjas was de keuze snel gemaakt…

2 room seven badjas

3 roomseven badjas stof

Bij Bad en Strand verkopen ze allerlei leuke merken, van Little Diva en Lief! tot aan onbekende merken als Arkhipelagos, maar natuurlijk ook Room Seven. Room Seven is een onwijs leuk merk met producten met schattige printjes, zoals bloemetjes en ruitjes. Ik ben nu de trotse eigenaresse van een Room Seven badjas met leuke bloemetjes print en ruitjes voering, cute! Nu hoef ik me tenminste niet meer te schamen als ik de deur open voor de postbode 😉 De badjas kost een smak geld – je betaalt er €84,95 voor -, maar daar krijg je dan ook topkwaliteit voor terug. De badjas is lekker zacht, de maat is goed en hij blijft erg mooi in de was. Ik ben er dol op!

4 bad en strand webwinkel

Behalve badjassen vind je bij Bad en Strand ook andere producten, zoals handdoeken, badlinnen en hamamdoeken. Alles om ervoor te zorgen dat jij tot in de puntjes gestyled een wellness middagje kunt doen! Verder kun je veilig betalen met onder andere iDeal en PayPal en zijn de verzendkosten boven de €50,00 gratis. Bad en Strand is absoluut een kijkje waard als je op zoek bent naar een mooie badjas of een strandlaken, maar ook voor een kerstcadeautje voor je moeder!

Categories : Beauty, Lifestyle, SuperShopping
Comments

Wow! This could be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I’m also an expert in this topic so I can understand your effort.

Posted by Health Tips at augustus 24, 2016

My wife and i ended up being now excited Albert managed to do his studies from your ideas he discovered in your weblog. It is now and again perplexing to just always be offering hints others may have been selling. Therefore we consider we now have the blog owner to be grateful to because of that. These illustrations you have made, the simple web site menu, the relationships you will make it possible to promote – it is many remarkable, and it’s really letting our son and the family know that the content is entertaining, and that is very pressing. Thank you for all the pieces!

Posted by Fitness at augustus 24, 2016

Good write-up, I¡¦m normal visitor of one¡¦s site, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

Posted by Latest Technology News at augustus 24, 2016

También sе emplea para conseցuir asentamiento y estabilización y para centrar ⅼa
atención en el plano físico. http://cerrajeros-santjoandespi.com/category/sin-categoria/

Posted by mecanica motocicletas 4 tiempos pdf at augustus 25, 2016

I am constantly invstigating online for articles that can aid me. Thx!

Posted by Department Of Health at augustus 26, 2016

I got what you mean , regards for posting .Woh I am pleased to find this website by way of google.

Posted by Subharti University MBA Admission at augustus 26, 2016

Sorry, the comment form is closed at this time.