FilmTonight Week #20

Posted by 12 mei, 2013

filmtonightAan alles komt een eind, helaas ook aan twee weken heerlijke meivakantie! Maar, geluk bij een ongeluk: er komen wel erg leuke films op televisie. Dus na een dagje blokken en Engelse woordjes stampen, kun je lekker met de voetjes omhoog om een filmpje te kijken. Ook deze week koos ik weer de vijf leukste films uit.

1 because i said so

Because I Said So – Zondag 12 mei om 22:25 op NET5
We kunnen zondagavond eerst nog lekker de vakantie afsluiten met de film Because I Said So, helemaal in het kader van Moederdag. Helaas is de moeder van Milly iets té overbezorgd en uit angst dat haar jongste dochter dezelfde fouten als zijzelf maakt, plaatst ze zonder medeweten van haar dochter een contactadvertentie voor de perfecte schoonzoon. Als mama Daphne eindelijk de perfecte echtgenoot voor haar dochter heeft gevonden, blijkt dat Milly zelf al een oogje heeft op muzikant Johnny. Wie zal Milly kiezen? Vanavond kun je gezellig samen met je mama kijken hoe het afloopt, nu maar hopen dat het haar niet op verkeerde ideeën brengt 😉

2 you again

You Again – Dinsdag 14 mei om 20:30 op NET5
Aan romantiek gebrek deze week, want ook de film You Again wordt op dinsdag uitgezonden en wel bij NET5. In de film is Marni onderweg naar haar broer om zijn verloofde voor het eerst te ontmoeten. Dan komt ze er achter dat zijn verloofde haar aartsvijand Joanna is, die haar tienerleven op de middelbare school behoorlijk om zeep heeft geholpen. Bij haar broer aangekomen blijkt dat zij niet de enige is die haar rivaal onder ogen moet komen, want ook haar moeder staat oog in oog met haar voormalige aartsvijand. Dat wordt vast een gezellige bruiloft – ahum -…

3 de gelukkige huisvrouw

De gelukkige huisvrouwWoensdag 15 mei om 20:30 op RTL5
Natuurlijk mag ook deze week een film van Hollandse bodem niet ontbreken. In de film De gelukkige huisvrouw is Lea Meyer (Carice van Houten) allesbehalve gelukkig, want haar leven stort compleet in wanneer haar man Harry aankondigt een kindje met haar te willen. Al is Lea dol op seks, een kindje wil ze niet en na de bevalling stort ze dan ook compleet in: haar onverslaanbare humor en optimisme leggen het af tegen natuurgeweld. Langzaam zakt Lea weg in een psychose en hierna wordt ze verplicht opgenomen. Het is nog een lange weg totdat ze een gelukkige huisvrouw wordt!

4 i think i love my wife

I Think I Love My Wife – Donderdag 16 mei om 20:30 op RTL8
Richard Cooper is een typisch geval van een burgerlijke man die zijn leven prima op orde heeft. Zijn vrouw Brenda focust zich op haar carrière en hun twee kinderen. Toch blijkt Richard niet zo voorbeeldig burgerlijk te zijn als hij leek, want zijn trouw wordt op de proef gesteld als hij Nikki ontmoet. Klinkt dramatisch, maar het belooft toch een grappige film te worden. Ik ben benieuwd!

5 bend it like beckham

Bend It Like Beckham – Vrijdag 17 mei om 20:30 op RTL8
Ook de sportievelingen onder ons komen deze week aan hun trekken, namelijk met de film Bend It Like Beckham. Jess houdt er namelijk wel van om een balletje te trappen, maar haar strenge Aziatische ouders zien liever dat ze een rechtenstudie gaat doen. Toch doet Jess lekker waar ze zelf zin in in heeft, Juliette haalt haar namelijk over om mee te gaan naar de training van de Hounslow Harriers. Vanaf dat moment is Jess niet meer van het voetbalveld weg te slaan! Al ben ik zelf een behoorlijke held op sokken als het op voetbal aankomt, deze film lijkt me toch wel erg leuk.

Al wacht er de komende week weer een berg huiswerk op me, ik hoop toch even te kunnen ontspannen met deze leuke films! De gelukkige huisvrouw heb ik al gezien, maar Because I Said So, You Again en Bend It Like Beckham wil ik toch wel erg graag zien! Welke films gaan jullie kijken? 

Categories : Lifestyle
Trackbacks & Pingbacks
Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.