Gossip Girl – Terug op Net5

Posted by 3 mei, 2011

Ik had zojuist een eureka-momentje, zit ik heerlijk ontspannen met de afstandsbediening langs de kanalen te zappen, lopen daar ineens Serena en Blaire langs! ‘WHUUUTT? Heb ik iets gemist?’ Was mijn eerste reactie. En jawel, na een paar minuutjes research blijkt dat Gossip Girl vanaf 7 mei iedere zaterdag om 18:35 weer op Net5 te zien is. Gossip Girl was al eerder te zien bij Net5, maar een hoop gedoe met rechten zorgde er iedere keer voor dat de serie na een paar weken weer stopte. Hopelijk blijft de serie dit keer iets langer op de buis, want velen met mij zijn fan van de Amerikaanse serie. Mocht je nog niet bekend zijn met Gossip Girl dan heb ik goed nieuws voor je; de komende dagen worden alle uitzendingen nogmaals herhaalt, dus pak de popcorn er maar bij!

Categories : Lifestyle
Trackbacks & Pingbacks
Comments

I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

Posted by John Deere Diagnostic and Test Manuals at juli 22, 2016

100 agree.

Posted by Nick Renfroe at juli 29, 2016

Recognize friends and family and as a consequence close relatives better though the sort of activity, it is always certain to force you to consider.

Posted by ace public adjusters at juli 30, 2016

Slotenmaker Amsterdam 06-876.535.25 >24h Slotenservice … http://www.sleutelmaker.eu Slotenmaker Amsterdam Snel en goedkoop 06-876.535.25 > Onze 24 uurs Service in deuren openmaken in Amsterdam, uw effectieve Slotenservice.

Posted by sleutelmaker.eu at augustus 6, 2016

Slotenmaker Amsterdam 06-876.535.25 >24h Slotenservice … http://www.sleutelmaker.eu Slotenmaker Amsterdam Snel en goedkoop 06-876.535.25 > Onze 24 uurs Service in deuren openmaken in Amsterdam, uw effectieve Slotenservice.

Posted by Thomas at augustus 6, 2016

nice read

Posted by Hang Zinsmeister at augustus 21, 2016

Sorry, the comment form is closed at this time.