Look a Like: Kim Kardashian

Posted by 15 nov, 2010


Sinds oktober zend Net5 de serie the Kardashians uit. De familiesoap gaat over de zusjes Kardashian die een glamorous leven leiden in Los Angeles. Kim Kardashian is de middelste van de 3 en ook de populairste van het stel. In de serie ziet ze er altijd geweldig uit, maar daar heeft ze dan ook het geld voor… Gelukkig zijn er tegenwoordig winkels als Zara en H&M, die ons helpen bij het na maken van de outfits van de celebs. Deze keer een Look a Like van Kim Kardashian!

De outfit is trendy en heel geschikt voor nette gelegenheden, maar kan ook prima naar school. De zwarte skinny jeans werd een aantal jaren geleden een trend en nu doet deze goude oude het nog altijd goed! Blouses zijn basic, maar zeker trendy. Een losvallend model met strik is hartstikke hip! Kim koos voor een grijs exemplaar, wij gaan voor donkerblauw: één van de modekleuren deze herfst. Blazers zijn helemaal hot deze herfst, kijk op school om je heen en je zult er zeker een tegenkomen. Een paar high heels er onder en de outfit is lekker vrouwelijk.

Een simpele outfit, zoals we vaak zien bij celebs, maar daarmee sla je de plank niet snel mis. Volgen jullie de Kardashians op Net5? Ik eigenlijk niet, haha 😉 Deze outfit zou ik zo kunnen dragen, de blouse en blazer vind ik erg leuk. Hoe denken jullie over deze outfit?

Categories : Outfits
Comments

You could definitely see your skills in the work you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time follow your heart.

Posted by Business Today at augustus 26, 2016

Nice post. I learn some thing really complicated on different blogs everyday. Most commonly it really is stimulating you just read content material off their writers and rehearse a specific thing from their site. I’d would prefer to use some although using content on my small weblog whether or not you do not mind. Natually I’ll offer you with a link on your internet weblog. Appreciate your sharing.

Posted by Subharti University BA Admission at augustus 26, 2016

Sorry, the comment form is closed at this time.