Vintage outfit

Posted by 7 jul, 2010


Vintage is helemaal hip! Het is wellicht wat gewaagd om in vintage kleding te lopen, want de items zijn toch net wat anders dan we tegenwoordig in de winkels zien. Toch is het een leuke stijl die bij veel mensen in de smaak valt. Dan heb ik het niet alleen over je moeder en je oma, nee ik heb het ook over de hedendaagse jeugd. Want vintage is helemaal back! Vandaag trok ik ook een heerlijke vintage outfit aan, want zo af en toe vind ik dat wel leuk.


(Hemdje: H&M, rokje: H&M, riempje: Men @ Work, armbanden: Six)

De outfit is lekker fris, want met dit warme weer is het niet fijn om in dikke truien en lange broeken te lopen. Dus koos ik voor een rokje en een hemdje. Op het hemdje van H&M staat een afbeelding uit de film Flashdance. De kleuren van de afbeelding zijn wat oud gemaakt. Dat past mooi bij het hoge taille rokje van de H&M dat wat verwassen is. Het hoge taille rokje maakt een wat oudere indruk door de lichte wassing en het model, toch is ie helemaal hip door de rits. Met een riempje om de taille maak je het helemaal af. Mijn riempje komt van de Men @ Work. Als laatste draag ik ook nog een aantal bangles van de Six, de kleuren daarvan komen mooi terug in het hemdje.

Een heerlijke, zomerse outfit als je het mij vraagt. Hij is net wat specialer dan anders, dus ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik ben in elk geval dol op deze outfit, die nieuw is maar toch een oude, vintage look heeft.

Categories : Fashion, Inspiration, Outfits
Comments

Hmmm niet iets voor mij!

[Reageer]

Posted by Evaa at juli 7, 2010

niet een outfit waar ik in zal lopen, maar wel leuk gecombineerd :D !!

[Reageer]

Koolecupcake Reply:

@Kelly, zelfde verhaal, ik vind dat shirtje leuk :P

xx

[Reageer]

Posted by Kelly at juli 7, 2010

ik vind het niet mooi, sorry..

[Reageer]

Posted by Sara at juli 7, 2010

Sorry, maar dit ís geen eens vintage…

[Reageer]

Miss Iris Reply:

het is daarop geïnspireerd :)

[Reageer]

Posted by Roos at juli 7, 2010

Leuke outfit ;D

[Reageer]

Posted by Ilse at juli 7, 2010

Nou, ik vind het WEL mooi, iris!
Hele leuke combi, ook mijn stijl! ;)

[Reageer]

Posted by Nerrii at juli 7, 2010

i love vintage.

en antieek. <3

[Reageer]

Posted by snne at juli 7, 2010

vind het wel wat hebben!

[Reageer]

Posted by Ivette at juli 8, 2010

Ik vind het een mooie outfit!
x

[Reageer]

Posted by Tine at juli 8, 2010

ik vind het ook niks hebben, ik niks vintage. sorry!

[Reageer]

Posted by romy at juli 20, 2010

echt leuk!
zou ik zelf ook zo dragen! =)

[Reageer]

Posted by floooor at juli 29, 2010

de zonnebril is leuk, jammer dat die niet van de ray ban is! de outfit past goed bij elkaar, alleen vinden we de rits in de hoge rok niet zo leuk, komt een beetje ordinair over!

[Reageer]

Posted by juul en eef at augustus 1, 2010

I’m all ears.

[Reageer]

Posted by Eldora at februari 27, 2012

To each saint his candle.

[Reageer]

Posted by werbemittel feuerzeuge at maart 11, 2012

An eye for an eye, a tooth for a tooth.

[Reageer]

Posted by Demarcus at maart 12, 2012

A lie has no legs.

[Reageer]

Posted by Gwyn at maart 12, 2012

A cobbler should stick to his last.

[Reageer]

Posted by Dollie at maart 12, 2012

You can take the boy out of the country but you can’t take the country out of the boy.

[Reageer]

Posted by chauffeur austin texas at maart 14, 2012
Een reactie plaatsen

(verplicht)

(verplicht)