MoonMinerals Blushes

Posted by 25 sep, 2009

Een aantal maanden geleden kon je er al over lezen; MoonMinerals. Tik het maar in in de zoekmachine en er verschijnen een hoop artikelen over deze leuke webshop boordevol minerale producten. MoonMinerals is namelijk niet zomaar een webshop: het is één van de weinige Nederlandse minerale webshops. We vinden er niet alleen minerale blushes, foundation, bronzer en dergelijke; de webshop verkoopt ook minerale oogschaduw én lipgloss. Het is dus zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen én te bestellen. Want over de producten hoef je niet te twijfelen, in dit artikel vertel ik je over alle ins en outs van de MoonMineral blushes.

007

Zelf heb ik de MoonMinerals in alle kleuren die er op dit moment verkrijgbaar zijn…

 • Coral: een mooi koraal kleurtje met een lichte shimmer
 • Peach: een mooie perzik kleur met hele subtiele shimmer
 • Bambino: een lichte perzik kleur die bijna mat is, maar heel af en toe een shimmertje heeft
 • Violet: een lichtroze kleur met veel shimmer
 • Nuria: een lichtroze kleur die nijgt naar lila, verder heeft ook deze kleur lekker veel shimmer
 • Peony: rozepaarse kleur met een sterke, paarse gloed
 • Prance: weinig shimmer en een naturel kleur: beige/roze
 • Attract: een vrij matte kleur die moeilijk te omschrijven is, het is een soort bruine/roze kleur.
 • Rush: een bruinze kleur met een mooie glans
 • Brick: mooie donkerroze kleur met een mooie glans
 • Mauve: glanzende, donkerrode blush.

De blushes zijn stuk voor stuk onwijs gepigmenteerd, ze geven veel kleur af maar zijn ook weer niet té. Het zijn gewoon mooie blushes voor overdag. Hoewel ik de glanzende blushes liever voor een feestje gebruik zijn ze ook overdag prima draagbaar als je dat wilt. Het zijn dus hele fijne kleuren, die voor iedereen geschikt zijn. De bruine blushes zijn mooi voor in de zomer als je wat bruiner bent en de andere blushes zijn het hele jaar door prima draagbaar. Het pigmentgehalte vond ik echt verassend. Ze zijn echt zó gepigmenteerd en dat had ik écht niet verwacht. Ik had eerder verwacht dat ze een lichte gloed achter lieten -waardoor ik op het begin veel te veel gebruikte- maar ze zijn gewoon onwijs gepigmenteerd. Je hebt maar héél weinig nodig voor beide wangen en je doet er dus onwijs lang mee. Wat dat betreft ben ik dus al heel tevreden.

De hoeveelheid blush die ik nodig heb voor twee wangen; onwijs weinig!

De hoeveelheid blush die ik nodig heb voor twee wangen; onwijs weinig! En aangezien ik samplesize heb en deze foto dus is uitvergroot... kun je je voorstellen hoe zuinig het product is.

Links heb ik niks, recht heb ik Coral. Ik lijk wat bleek, maar volgens mij kwam dit omdat de foto van zo dichtbij is gemaakt.
Links heb ik niks, recht heb ik Coral. Ik lijk wat bleek, maar volgens mij kwam dit omdat de foto van zo dichtbij is gemaakt.

Ook de verpakkingen van deze blushes zijn erg handig. Ronde potjes met een draaidop die goed afsluit. Onder de draaidop zit een stickertje die jer af kunt trekken: daaronder zitten gaatjes en zo kun je gemakkelijk een kleine hoeveelheid blush in de dop schudden. Hierna doop je je kwast in de poeder én voila: de blush kan aangebracht worden. Het stickertje moet je naderhand wel terug op de gaatjes plakken, anders komt de poeder gewoon in het dekseltje te liggen en wordt het een ramp om de blush aan te brengen. Als je dus even goed nadenkt en hier rekening mee houd is het een prima verpakking!

Kortom: ik ben zeer tevreden over deze blushes. Een sample-size van 5 gram (deze versie heb ik) kost €1,75, de mini van 10 gram kost €4,25 en de grote versie met 20 gram kost €9,75. Hele normale prijzen die prima haalbaar zijn. Ik ben heel tevreden over de shop: een echte…
musthave
Categories : Beauty, Testpanel
Trackbacks & Pingbacks
Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.